VIP Stalling en watersport

Openingstijden:

Na telefonische afspraak

 

Tel. 06-25236716

info@vipstalling.nl

 

Bezoekadres:

Oosteinderweg 287G

1432 AW Aalsmeer

Onderhoud is het behoud van uw boot. Door de ervaring en deskundigheid van VIP Stalling kunnen wij uw boot weer in topconditie brengen voor het nieuwe vaarseizoen. Op deze pagina bieden wij u verschillende mogelijkheden aan, mocht u andere specifieke vragen hebben dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

 

Wij kunnen uw boot weer in topconditie brengen zodat deze er in de lente weer mooi bij ligt. Dit kan variëren van poets- en schoonmaak werkzaamheden tot polyester reparaties en het verzorgen van het onderwaterschip, denk hierbij aan antifouling of het opnieuw aanbrengen van de waterlijn. Tevens kunnen wij uw complete lak- en verfwerkzaamheden uit handen nemen.

 

Onderhoud aan uw motor is de

garantie voor een mooi en

succesvol nieuw vaarseizoen.

Dit bieden wij aan voor alle

soorten motoren en kan van

klein onderhoud tot een

complete revisie.

Na een vaarseizoen is het

belangrijk om de motor

winterklaar te maken en deze

van de nodige zorg te voorzien.

 

Voor alle kleine reparaties of

nieuwe opties aan uw boot kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld een reparatie aan de kussenset of cabrioletkap of het inbouwen van nieuwe accessoires als een bilgepomp of radio. Voor verdere prijzen en mogelijkheden verwijzen wij u door naar contact waar u een vrijblijvende offerte kunt aanvragen.

Botenstalling tot 10 meter  •  In- en verkoop  •  Onderhoud  •  Aan- en verkoopbemiddeling  •  Boottransport

 © mb-grafimedia - 2015